Grief is subversive, undermining the quiet agreement to behave and be in control of our emotions. It’s an act of protest that declares refusal to live numb and small.

Francis Weller

Open staan voor wat leeft, in een plek waar rouw welkom is. Deze cirkel biedt je de kans om gehoord en gezien te worden in een veilige omgeving, gecreëerd door onze groepskracht.  

 

Heb je een vriendschap zien veranderen? Word je geraakt door wat er in de wereld gebeurt? Heb je een dierbare (persoon of dier) verloren? Is er een droom die in het water valt? Ervaar je een bepaald gemis? Ben je deeltjes van jezelf kwijtgeraakt? Is er een verandering in je leven waar je gemengde gevoelens over hebt? Ervaar je een angst of een boosheid die je moeilijk kan plaatsen?

 

Dan kan deze rouwcirkel iets voor jou betekenen.  Hier ben je welkom met alles wat er in je leeft. Er wordt ruimte gemaakt voor gevoelens, weg van het drukke dagelijkse leven. Op verschillende manieren word je uitgenodigd om deze gevoelens te benaderen, te erkennen, te omarmen en te delen.

 

In een sfeer van sereniteit, zelfzorg, eerbied en openhartig luisteren, ben je welkom om te verbinden met jezelf en de groep. Ervaar de opluchting en steun die hieruit ontstaat.

 

Delen is helen.

 

We kijken er naar uit om je te verwelkomen,


Ihsan Badli & Patricia Windels

Healing Stories

Terkamerenlaan 72

1000 Brussel

donderdag 14 december 2023

 

19u00 – 22u00

welkom vanaf 18u45

bijdrage:

naargelang wat goed voelt voor jou,

schrijf je een bedrag tussen 30€ & 40€

over op BE28 0639 0278 7220

deadline inschrijving:

7 december 2023

Na ontvangst van je bijdrage ontvang je een bevestigingsmail en ben je zeker van je plek.

Heb je nog vragen; je kan me mailen en dan beantwoord ik jou heel graag: ihsan.badli@hotmail.com