Massage is voor iedereen toegankelijk, dat maakt het zo verrijkend en verrassend, zelf kan ik zo goed als overal masseren, mijn handen zijn nu eenmaal altijd bij mij 😉 en heb daardoor al mooie ervaringen beleefd.

 

Het belangrijkste is dat we de intentie krachtig en duidelijk uitspreken hoe we een middag, avond of dag wensen te creëren. Als je een idee of wens hebt en je weet niet hoe eraan te beginnen, kan een ontmoeting en uitwisseling van onze beide ideeën misschien het ontbrekende element zijn om dit gewoon te doen.

 

Aarzel niet om mij te contacteren als je een JA voelt in je buik of je hart om iets moois met massage te verwezenlijken. Samen creëren is zo zalig en zo natuurlijk, want we hebben alles in ons.

Kids verjaardag

Op vraag van een speciaal 9-jarig meisje heb ik de eer gehad uitgenodigd te zijn op haar verjaardagsfeestje om ‘massage’ te introduceren. Met 9 vriendinnetjes en haar mama hebben we er een gezellige 2 uur van gemaakt. Het eerste op onze planning was het maken van een eigen scrub met natuurlijke producten. Dit was een ideale gelegenheid om enkele etherische oliën te ontdekken in alle veiligheid. Ieder kon ze zijn eigen potje vullen met scrub en plaatsnemen in de cirkel. Elk heeft een voetbadje en we gaan voelen, onze eigen voeten in het water, dan gaan we onze voeten insmeren met de scrub en elk masseert en verkent zijn eigen voeten. Na goed de scrub afgespoeld te hebben, voetjes drogen en ieder kiest één voetcrème uit enkele verschillende geurtjes. Lekker zacht zijn die voetjes en we zijn innerlijk verrijkt met de kracht van essentiële oliën. Joepie!

Ladies evening

Een moment van gezellig samen zijn en onszelf verwennen is een uitgangspunt waarin massage helemaal thuishoort. Eigenlijk kan je zelf aangeven wat voor jou belangrijk en aantrekkelijk is en we stellen een gepast programma samen.

 

Enkele jaren geleden was ik aanwezig op de opening van een fantastische winter chalet en samen met andere dames waren we uitgenodigd om elk onze specialiteit of ons vak te presenteren. Omwille van een mooie opkomst van 40 à 50 dames, bood ik handenmassage aan. Tijdens deze avond heb ik de handen van een 22-tal dames gemasseerd. In een gezellig hoekje creëerde ik mijn ‘wellness salon’. Ik startte met het reinigen van de handen met een warme vochtige handdoek en vervolgens kon elke dame een olie kiezen naar eigen aanvoelen uit mijn gamma van 4 geselecteerde oliën voor deze avond. Zelfs in deze drukte van enthousiaste dames kon ik via een ontspanningsmoment van 10 minuten zachtheid en warmte brengen via de handenmassage bij deze dames.

 

Of kijk je uit naar een relaxerende avond waarbij ik jou en je vriendinnen begeleid in een eenvoudige, relaxerende gezichtsmassage met mini-verzorging? We maken een cirkel met yogamatjes, knusse dekentjes, zachte kussens, natuurlijke gezichtslotion, een voedende olie en vooral wisselen liefdevolle aanrakingen uit met onze vriendin.

 

Massage of vrouwencirkel op jouw retreat?
Ik ben er super graag bij!

Alles kan,

dromen is aangeraden

en ze beleven is de max,

 

 

Hoe voelt dit voor jou?