Lichaamswerk is een eerlijke manier om jezelf te ontvouwen, (her)ontdekken, voelen en om jezelf op een andere manier in de spiegel te bekijken.

Voor mezelf opende massage mijn ogen en leerde ik opnieuw voelen. Ik maakte kennis met een wereld van subtiliteit, verfijning en confrontatie & ik vervolg deze bijzondere reis.

 

Massage brengt harmonie in lichaam en geest. Massage activeert je zelfgenezend vermogen, het stimuleert de bloedcirculatie, de celstofwisseling verbetert en het losmaken van de spieren werkt ontgiftend. Het is eeuwenoud en tegelijkertijd zo hedendaags & essentieel als onderdeel van bewuste zelfzorg.

 

Het is een eer voor mij jou te masseren en wie weet, verrast je lichaam je op een subtiele wijze.

 

Als je een massage boekt bij mij, neem ik even de tijd om te luisteren hoe het met je gaat. Na de massage kan je rustig tot jezelf komen en een glaasje water of een kruidenmengeling drinken. Om de weldaad van de massage en het ontspannende gevoel te behouden, is een bespreking achteraf niet voorzien. Het is dé uitnodiging om ‘in je lijf en je voelen’ te blijven. De wijsheid zit in jou en de connectie met jezelf is uitermate waardevol.

Touch of Shiatsu

Japanse traditionele massage

Shiatsu betekent ‘vingerdruk’ en deze massage bestaat uit het toepassen van druk op energiepunten op de meridianen of energiebanen in het lichaam. Deze drukpuntmassage is een massage die diep werkt in het celweefsel, de storingen in de energiebanen herstelt en eveneens het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert.

Het is een massage waarbij emoties los kunnen komen, tranen vloeien, lachbuien oppoppen, je lichaam onbekende bewegingen maakt en dit alles is helemaal welkom.
Achteraf voel je je lichter, meer in balans en dat voelt super.

De massage vindt plaats op een futon (katoenen mat) op de grond, bovenop de kledij. Het is aangeraden om natuurlijke materialen te dragen van kledij, dit voelt veel aangenamer voor jou.

 

Het effect van deze massage is verschillend voor elk van ons. Volgens mij is het in de eerste plaats een aangename ontmoeting met jezelf.

Welkom, massage en afronding - 2 uur - 90€

Oliemassage

Massage met warme olie

De oliemassage is een ontspannende lichaamsmassage op de massagetafel waarbij ik het lichaam masseer met warme olie. Ik hou van een basisolie verrijkt met etherische oliën. De etherische oliën dragen bij tot een verfijning van de massagebeleving. Etherische oliën zijn kostbare schatten die elk een mooie eigenschap bevatten en de basisolie dusdanig verrijken. De lichaamsmassage is een spel van verschillende technieken en schenkt je gevarieerde sensaties. Het is op maat van wat je lichaam op dit moment vraagt, zodat je ontspanning kan voelen en dichtbij jezelf kan komen.

 

Ik bied volgende massages aan:

 

  • een volledige lichaamsmassage op de massagetafel of

 

  • een massage van voeten, handen en hoofd, waarbij je in een lekkere sofa zit, met je kleren aan. In deze massage gaat heel veel aandacht naar de voeten, startende met een voetbad in combinatie met hoofdmassage, vervolgens handmassage en eindigend met massage van de voeten en onderbenen.

Welkom, massage & afronding - 2 uur - 100€

Metamorfosemassage

Zachte & energetische massage

Metamorfosemassage is een zachte, energetische massage. Bij deze ontspannende massage vertrouw je helemaal op de kracht van de levensenergie, die werkzaam is waar nodig voor jou. Het is voor elk persoon anders, het is kwestie dit te ervaren en waar te nemen. De keuze van het woord ‘metamorfose’ geeft aan dat deze behandeling helpt je vorm te geven aan wie je ‘in wezen’ bent. Het is een methode die leidt tot bewustwording en een hulpmiddel op weg naar innerlijke groei. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, meer bepaald op de voeten, de handen en het hoofd. De reflexzone correspondeert met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. Het is een methode om te werken aan het bewustzijn, het verwerken van (oude) emoties na trauma’s of ernstige ziekte, psychische klachten, hormonale klachten of gewoon voor een heerlijke ontspanning.

Tevens is het toepassen van deze massage bij mensen in een terminaal stadium heel bevrijdend, het kan helderheid scheppen in nog aanwezige vraagstukken, innerlijke vrede creëren en angst verminderen om over te gaan.

Welkom, massage & afronding - 2 uur - 90€

Hot stone massage

Diepgaand verwarmende massage

Een warme oliemassage is ongelooflijk voedend voor lichaam en geest. De hotstone massage heeft als meerwaarde dat de warmte van de basaltstenen als het ware een veilige cocon vormen waarin jij kan vertoeven. Tevens kan jij de warmte op een dieper niveau in je lichaam opnemen en een totaalbeleving van weldaad ervaren.

De massage is een als een dans tussen de warme basaltstenen en mijn handen. Jij geniet van een massage met mijn gouden handen, terwijl andere delen van jouw lichaam de warmte van de basaltstenen ontvangen. De magie bestaat uit het samenspel van de warme stenen in mijn handen, de warmte van verschillende legstenen verspreid op jouw lichaam en de massages van mijn handen zonder stenen. Het is een bijzondere ervaring van diepgaande relaxatie.

Het bijzondere is dat jij die warmte nadien nog kan voelen nazinderen in jouw lichaam.

De stenen worden waardig behandeld en ontvangen nadien een grondige reiniging, om als het ware de dans zachtjes te laten uitdeinen.

Welkom, massage, rustige afronding - 2 uur - 125€